Polish (Poland)English (United Kingdom)Deutsch (Deutschland)Rusaian (Russia)
MENU

PRZYSTAWKI


 

Grzyby duszone w maśle / zapiekane gorgonzolą / gorące bagietki

***

Śledzik w oleju lnianym / z pieczonym ziemniakiem

***

Krewetki w sosie szampańskim / grzanki

***

Sałata/kaczka wędzona /pomarańcze/gorgonzola/grzanki

***

Sałatka /wędzony pstrąg / warzywa / grzanki

 

ZUPY


Rosół „Constancja"

***

Francuska zupa rybna „Bouillabaise"

***

Zupa serowa z suszonym pomidorem

 

DANIA GŁÓWNE


Filet z kurczaka kukurydzianego / suszony pomidor/purre / zielone warzywa

***

Polędwiczka wieprzowa / pieczony boczek / konfitura cebulowa / kluski z tartych ziemniaków

***

Żeberka w sosie BBQ / domowe frytki / sałatka z ogórka

***

Gicz jagnięca / kuskus/warzywa confi

***

Polędwiczki z sarny / kurki /cukinia

***

Sandacz / rizzotto z borowikami/ rucola

***

Makaron soba / owoce morza / łosoś

 

DESERY

 

Tarta jabłkowa /sos waniliowy / lody piernikowe

***

Lody smażone / karmel/ prażone pistacje

***

Mus czekoladowy /sos mandarynkowy

 

MENU – WOŁOWINA / BEEF MENU

 

Carpaccio wołowe pod dymem z szyszki / parmezan

***

Tatar wołowy / korniszon

***

Szpik kostny z sałatką / grillowane bagietki

***

Stek na ragu grzybowym / gratena ziemniaczana / brokuły w migdałach

***

Policzki wołowe/ puree truflowe / kapusta zasmażana

***

Burger wołowy / bekon / oscypek / domowe frytki

***

Makaron z roztbefem /szpinak/ pomidorki

 

GRILL WŁASNA KOMPOZYCJA

 

Polędwica Chateaubriand (200g-220)

***

Roztbef (200-220g)

***

Antrykot (200-220g)

***

Bavett (200g)

***

T-bon (450g)

 

DODATKI

 

Frytki ręcznie robione

***

Kapusta czerwona z żurawiną

***

Warzywa grillowane z oliwą truflową

***

Kasza z grzybami

***

Szpinak z pomidorami i jajkiem w śmietanie